Nyårshelgen

Då har vi ett nytt friskt år framför oss ! Spännande !

Nyårsafton firades tillsammans med vänner i Lanna. Trevligt ! God mat och lekar 🙂 och nyårsraketer som barnen väntade på hela kvällen.

Fredagen tillbringade jag faktiskt på jobbet några timmar med inventering. Annars blev det en lugn förmiddag med rensning i Linneas leksaksgarderob. Hon gillar att plocka och greja hon också, men sen får vi se hur länge det håller sig så… På kvällen var det tv-soffan som gällde, bra skönt !

På lördagen var vi på middag hos svärföräldrarna. Kusinerna med mamma och pappa var också med. Vi var ute och åkte pulka med barnen efter maten. Men burr vad kallt det var, men många skratt blev det 🙂

På kvällen åkte jag in till Brunnsparken och dansade till Streaplers. Det var en annan mix på publik än vad det brukar vara när jag är där. Men jag hade toppenkul och blev laddad med ny energi !!! Som jag sagt, har du inte provat på dans så gör det ;):P

Idag har vi varit ute och åkt skridskor en stund, vilket jag inte praktiserat på sådär 8 år, var ute när sonen var yngre vet jag. Men oj vad det kändes i fötterna till en början, ja ja, nästa gång går det nog bättre !

Nu ska jag ta hand om Linnea efter en badsväng i badkaret.

Må så gott !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *