Bloggsyfte

240205

Den här bloggen har jag haft sedan 2009. Under 20 år drev jag ett glutenfritt bageri i Örebro, Heléns Glutenfria. Syftet med bloggen har alltid varit att nå ut med mina åsikter om t ex företagarfrågor och en hel del annat. Bubblis-caféet som jag startade i november 2018, lades ner i mars 2020 då jag hade blivit sjuk under 2019.

Nu tänker jag att bloggen ska handla om hur allt var med sjukhusvistelse och annat runt min sjukdomstid. Jag känner att jag inte har lämnat det helt bakom mig utan behöver skriva av mig mer om det. Sen om någon vill läsa är en annan sak, men jag har märkt att visst intresse finns.

Jag vill även skriva om annat när jag orkar engagera mig i andra saker. Politik blir det kanske inte så mycket, vilket det blev tidigare (som synes i vissa inlägg).
Nu för tiden blir jag ibland helt slut av att bara höra och läsa om allt som händer i vårt eget land och i världen. Men jag längtar efter att skriva om saker och ting.

Vi behöver glada och positiva inslag också och det vill jag också försöka förmedla.

Hur som helst, väl mött i mina inlägg och ha det så bra!

190324

Ja nu var väl tanken att jag skulle ha kommit igång med att skriva. Men nej, så har det inte blivit av olika anledningar.
Tiden räcker kanske inte riktigt till, men, så är det inte heller, för det man verkligen vill det hinner man med tänker jag. Eller nja, man prioriterar så att det man vill och orkar göra blir gjort. Speciellt om det är små saker som faktiskt inte tar mer än några minuter att göra. Jag känner mer att det beror på hur jag har mått och hur det varit runt mig som gjort att det inte blivit av.
Nu har Bubblis varit igång i lite drygt fyra månader och det har hänt mycket under den tiden. Men snart så, är jag nog redo att börja skriva igen.
Väl mött på Bubblis om Du har vägen förbi! Det är ju där jag tillbringar den mesta tiden nu och för den som vill så går det för det mesta att i alla fall komma in och få en KRAM och ge mig en!
 
DSC_0925

 

 

 

 

 

 

 

150820

Den här bloggen har jag haft sedan 2009. Under 20 år har jag drivit ett glutenfritt bageri i Örebro, Heléns Glutenfria. Syftet med bloggen har alltid varit att nå ut med mina åsikter om t ex företagarfrågor och en hel del annat.

Nu sommaren 2015, är det slut med Heléns Glutenfria för min del och jag har slutat helt och hållet på företaget.
Så nu får denna blogg handla om hur det blir att komma framåt efter denna annorlunda vår och sommar.
Sommaren har ju varit toppen och jag har verkligen varit riktigt ordentligt ledig.
Nu tänkte jag komma igång med skrivandet igen och det kommer att handla om väldigt olika ämnen då jag tycker mycket om mycket som vanligt.
Roligt om Du läser och kommentera gärna!

Må så gott! och Du, imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *