Vilken sommar….

Ja vilken sommar vi haft i år! Vilket fantastiskt väder!
I år hade jag verkligen längtat efter semester 🙂 Vilket jag faktiskt haft riktigt bra möjligheter att ha haft under flera år. Men inte denna sommar tyvärr.

På grund av strulet med mjölleveranserna hade jag kommit efter så mycket med alla andra göromål som kom att hamna på mig då före sommaren. Så, det blev till att jobba de flesta av dagarna på mina semesterdagar, men jag kunde i alla fall sitta hemma och göra det och ha lite sovmorgon.
Men, det känns nu och har gjort ett tag att det blivit för mycket med allting. Så, nu har jag börjat sålla lite bland uppgifter jag tagit på mig. Jag är ju annars ganska van vid att vända på tråkigheter och snabbt hitta lösningar, men just nu tar det lite stopp i hjärna och kropp tyvärr.
Många tycker att, ja men ta in hjälp då, men, det är inte alldeles enkelt för det kostar pengar samt att det såklart måste vara någon som kan just det som jag behöver hjälp med (det tar tid att lära sig också).
Efter krisen med återkallelse och allt som det innebar så kom vi efter i produktionen och har inte fått någon ersättning för den delen. Så hände det ju mitt i semestertider också då blir det alltid extra dyrt med anställda se, för då ska de som har semester ha ut sin semesterlön också vilken är högre än den vanliga lönen samt att de vikarier jag tar in givetvis också ska ha lön.
Självklart ska det finnas pengar till de utgifterna ändå men när det som sagt också händer en sådan här smäll som vi åkte på så blir det självklart ännu mer kännbart ekonomiskt.

Jag var bara tvungen att skriva av mig det här, det är liksom medicin för mig själv att förklara saker för dig och dig och dig och liksom lägga det åt sidan.
Mitt i allting så kan jag ju inte sluta bry mig och engagera mig i saker även om det inte blivit så mycket skrivet på slutet. Ibland önskar jag att jag var som i detta klipp. Han förklarar skillnaden mellan kvinnor och mäns hjärnor. Riktigt roligt att lyssna och det är verkligen så, mer eller mindre 🙂

Apropå jobbet, en mycket positiv sak i allt det här är att vi blivit tillfrågade om att göra ytterligare en Egna varu märkes (EMV) vara till en av våra kunder. Spännande!

Nejhej, nu är det allt dags att sova också, icke att förglömma.
Ha det gott alla!

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *