Semester?

Ja semester, vad är det egentligen? Troligen kan man få många olika svar på den frågan.
För mig är det ledighet när man inte behöver ställa klockan på ringning utan får sova så länge man kan på morgonen (utan att lägga sig sent för det…) Men att inte ha tider att passa hela tiden, det är att vara ledig för mig. Dessutom tycker jag ledighet är att göra just andra saker än vanligt.
Att sedan kunna gå in för att läsa meddelanden i mail och att vara tillgänglig på telefon det ingår liksom för mig, det skulle inte kännas bra annars. Just nu har vi väldigt mycket på jobbet, men som en klok person sa, det kanske är just nu jag behöver vara ledig och ladda batterierna som alla andra.

Hur som helst är det säkert bra att komma bort lite också, från vardagen, då menar jag inte alls endast någon utlandssemester utan helt enkelt byta miljö några dygn. Både för att just byta men också för att inte kunna göra så mycket åt de där måstena som hela tiden finns hemma (även om jag trivs bra med hemmasysslor).

Idag har jag pysslat i trädgården, vilket jag tycker är jättetrevligt, avkopplande och roligt. Nu har jag inte så stort utan sådär alldeles lagom 🙂
Sitter just nu framför tvn, men det blev visst skrivande istället, jag saknar det, mår bra av det, så får andra säga vad de vill om det. (man läser ju om man vill) Likadant facebook, jag finns där av en anledning, jag vill väcka tankar, sprida artiklar, texter osv från andra som jag gillar och som jag hoppas att andra tar del av och tycker något om även om de inte skriver något utan bara läser. Sen lägger jag ut privata bilder och händelser och jobbhändelser, för att det är roligt att visa och för att jag tycker att det är roligt att läsa om andras intressen och göromål också.

Jag avslutar detta lilla inlägg med en bild från gårdagens kalas här hemma, en stolt och glad 10-årstjej.
Vilken marknad med alla idoler, vad prylar det görs…Roligt att hon blev så glad hur som helst. Och sover gott i One Direction lakan gör hon också.

Linnea10 år

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *