Vad gör jag på jobbet?

Igår fick jag frågan av en annan företagare om vad jag gör på jobbet?
Ja sa jag, nog går tiden alltid och ibland undrar jag verkligen vad jag gör.
Det blir många telefonsamtal både ut och in, kollar av så att det är fart i bageriet, samtal med personalen, arbetar med egenkontrollpärmen, funderar över nya emballage, råvaror och produkter – utveckling av företaget, mycket mailskrivande, utformar annonser, informationsmaterial och checklistor, möten både borta och på jobbet med kunder, politiker eller andra företagare, diskussioner med maskinleverantörer och reparatörer.
Så försöker jag hänga med i debatter här och där vad gäller företags- och skolfrågor t ex, det sker både på jobbet och hemma. Min arbetstid flyter liksom ihop. Lika gärna som att sitta på dagtid med administrationsarbete så blir det på kvällstid hemmavid.
Det är faktiskt skönare och mer effektivt att sitta hemma med pappersjobb istället för på jobbet för där blir man störd av allt möjligt hela tiden.

Idag på jobbet fixade jag iordning en lista över Malins hjälpmedel. Malin är döv och har en del specialklockor i bageriet t ex. Det behöver bytas batterier i dem rätt ofta eftersom det slits en hel del. Hon har också armband som vibrerar när det ringer på dörrklockan respektive piper i ugnsklockan. Vi behövde ett schema över när vi byter batterier i alla olika enheter så att man lättare förstår vad felet är när det blir fel, för det blir det. Men oj så bra att det finns hjälpmedel! De sponsras av arbetsförmedlingen, likaså tolktjänster som vi får beställa när vi ska ha personalmöten t ex. Det blev lite information om hur det är att ha personal med en funktionsnedsättning.

Lördagseftermiddagen tillbringade jag en stund i Hidinge skolas gymnastiksal där Linnea hade zumbaavslutning 🙂 Pappan till killen som är med här filmade så Linnea kom också med! Hon är längst ut till vänster och vill visst inte krocka med ballongerna 🙂 Hmm… hon vägrar att sätta upp håret, vad göra?
Tack till Marina Öhrn som har tränat med barnen under terminen, hela 3 grupper har hon haft igång.
Nehepp, nu är det allt lördag kväll och det får bli tv-soffan en stund.
Ha en skön kväll och söndag!
Solen lyser ute och det känns riktigt skönt att vara…. ledig!

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vad gör jag på jobbet?

  1. Owqe Edetun skriver:

    Jag har en skön lördagskväll !! Ha det !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *