Kalibrering av frysar, kylar, termometrar och vågar, ja vad är det? Jo, det måste vi få gjort en gång per år för att uppfylla kraven i den certifiering vi har i företaget, IP Livsmedel. Så igår lördag hade vi Pär och Lena Nilsson från KEMKAB från Karlskoga hos oss på Heléns Glutenfria. De kollade upp så att frysar osv visar rätt temperaturer och att vågarna väger som de ska. Det är väldigt trevligt med leverantörer man kommer så bra överens med också!! Tack Pär och Lena för stöttning i både företags- och privata frågor 🙂 🙂
Vi hade också caféet öppet igår och representanter från Celiakiföreningen var på plats 🙂 En kund fick en rejäl ahaupplevelse när hon förstod att hon som glutenintolerant kan äta vetestärkelse. Bra där 😉 Men, då undrar jag, hur många glutenintoleranta är det som tror att de inte kan det? Hon hade gått så i nästan 3 år, så det öppnades en ny värld för henne! Toppen!
Föreningen och jag funderade också över fortsättningen av engagemanget genom dem och hösten ser lovande ut tycker jag 🙂
Som sagt, välkommen till oss Du med!
Nu blir det natti natti här, för imorgon börjar en ny vecka, med nya utmaningar såklart! Ha det gott!