Vård av barn

Idag blev det en ”jobba hemma dag”, jo, för Linnea var sjuk, feber och halsont och inget trevligt att äta mat. Eftersom hon är så stor och klarar sig själv så kan jag jobba ändå. Det är en fördel när jag inte är med i produktionen längre utan kan sitta vid datorn och telefonen hemma. Många papper och mappar blir det och jag inser att jag verkligen måste börja rensa i allt. Jag vet att det är många med mig som har högar på skrivbordet och jag vet, man kan ha bättre ordning, men jag har min 🙂

Jag återkommer med läsvärda länkar här också.
Att byta jobb vid högre ålder, jomen varför inte? Läs här. Trygghetsrådets vd menar att det borde vara kompetens som är det viktigaste för att få ny anställning, ja absolut.
Så en positiv text om entreprenörskap i skolan. Läs här, rektorer är överens om att arbetssättet gynnar eleverna.
Arbetsmiljöverket ville för en tid sedan förbjuda unga att arbeta utöver skoltiden. Nu noterar man att skoltid inte räknas in i arbetstid. Det är väl för tur, tycker jag i alla fall. Läs mer här.
Så var det Stefan Löfvens Affärsplan, Dagens Industri, och i DN  också… jag har inte satt mig in i allt, men nog låter det oroväckande, speciellt med matmomsen.

Avslutningsvis en länk till ett event i Örebro med Företagarna. Det är inte bara jag som tycker att detta ska bli en rolig grej 🙂 Kom och nätverka du också, det går att prata trots musiken! Fri entré för medlem i Företagarna, tar du med en icke medlem så betalar ni för en! Dans till Expanders, Regnbågen, Brunnsparken, Örebro, tisdag den 9 oktober!

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande, Politik, Skola. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *