Almi – företagsrådgivning

Igår hade jag besök av Ann-Sofie Olsson, Almi Örebro. Vi ska ses igen genom deras rådgivningstjänst. Det var Almi (Christian Dokken) som var med på noterna då, för 18 år sedan, hösten 1995, när jag startade Heléns Glutenfria. Vi har sedan haft kontakt lite då och då under årens lopp och de är ett bra bollplank när man har funderingar kring företagandet.

Senare var två representanter från hyresvärden på besök… hm, vi får se om vi kan komma framåt. Det är ju knivigt ibland när ytan inte riktigt räcker till och att utöka lite vore smidigare än att flytta hela verksamheten.

På kvällen var det möte med Celiakiföreningen och Diabetesföreningen och jag kunde berätta om mina planer om en gemensam samlingspunkt för olika handikapporganisationer. Som jag skrivit om ett antal gånger så märker vi att många kunder behöver prata av sig om sina sjukdomsproblem och vi har redan samarbete med Celiakiföreningen som finns hos oss på lördagarna i udda veckor. Där delar man med sig av erfarenheter och tips till personer med olika diagnoser vad gäller mat. Tanken är att också andra kroppsliga besvär ska kunna avhandlas i vårt café där vi hoppas att fler olika organisationer hittar en gemensam mötesplats och där informationsmaterial om olika saker ska finnas samlade.

Kvällen avslutades med ett besök hos Magnus Persson som driver OKQ8 macken i Fjugesta, som för övrigt har våra glutenfria alternativ i grillen! Han visade mig runt i sina lokaler som är nybyggda sedan 2 år och det var toppen att höra och se stoltheten i hans ögon under tiden.
Tack Magnus för peppning!

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande, Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *