Vardagsfunderingar

Vad dagarna går fort och jag gör väl nästintill aldrig riktigt det jag har tänkt på morgonen att jag ska göra. Det händer en massa andra saker hela tiden som jag måste fixa. De andra producerar, packar  och städar osv men när någon blir hemma och är sjuk eller blir hemma med sjuka barn ja då är det bara att planera om och fixa det mest akuta. Och det där andra får man klara av på kvällar och helger, men jag är ju van vid det.
Hur som helst så blev det många beställningar den här veckan, härligt 🙂

Nya spännande utmaningar väntar på jobbet, nästa vecka börjar Kristina att jobba hos oss på Heléns Glutenfria på heltid och det känns riktigt bra. (Hon har jobbat deltid sedan i september och delat med Isabell som körde bilen till och med november)  Kristina ska ringa och sälja och köra vår frysbil, men jag kommer också att ha en person till att bolla tankar och idéer med och det blir bra det. Hon är involverad i Celiakiföreningen också och kan det här med glutenintolerans och annat om specialkoster ordentligt, med tanke på att hon har två döttrar som har Celiaki samt att hon själv är laktoskänslig. Det går lättare att prata med kunder när man har det så nära själv eller lider av olika saker själv.

Annars blev det dans för mig i tisdags igen, och innan det två lördagar i rad,  Sannex, Casanovas och Martinez var banden. Det är såååå härligt. Då kopplar jag av och myser. Men det kan bli roliga samtal också 😉 Jag försöker allt att komma iväg när det är de band jag gillar som spelar. Linnea följde med på Sannex och hade trevligt hon med!
Tänk, utan dans och musik vore inte livet lika trevligt… tycker jag 🙂

Go’ fredagskväll på dig som läser just nu!
Kram och godnatt, för nu är det ju läggdags för mig, imorgon ska jag hålla öppet i butiken på jobbet!

Det här inlägget postades i Allmänt, Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *