Söndagstankar

Då är det söndagskväll och mina tankar virvlar en del förstås.
Efter den första intervjun som var en gruppintervju fick jag jobbet efter ytterligare en intervju där jag var ensam med tre personer som ställde frågor.
Jag tycker att det är svårt att svara på frågor om mig själv, hur beskriver jag mig, hur agerar jag i stressade situationer, gillar jag bäst att arbeta i grupp eller ensam osv.
Visst kan personer verka säkra på sig själva, men när det kommer till sådana här frågor är då inte jag säker alls.

Imorgon ska jag hur som helst börja jobba igen, som anställd.
Det har jag inte varit sen i december 1993 när jag gick hem från jobbet på NCC, två dagar innan det egentligen var meningen. Sonen ville visst komma fram lite tidigare än beräknat.
Hur som helst, då lämnade jag en anställning och startade senare eget och har liksom skött mitt eget och bestämt mina arbetstider efter vad som behövts.

Som egen har jag såklart jobbat många kvällar och helger utöver arbetstiderna. Så har jag valt att göra då jag kunnat delta i olika event och annat samt varit med mina barn när de varit lediga från skolan t ex.

Nu blir det till att anpassa sig till det schema jag får för dagen. Även om de sa på intervjun att jag måste vara beredd på snabba förändringar även där. Just det ser jag inte som något problem, snabba växlingar är jag van vid.
Arbetsuppgifterna blir telefonrådgivning och viss administration på Örebro Kommuns Servicecenter som ligger mitt i centrala Örebro.

tro på något

 

 

 

 

 

Inställningen att de sökte en person och att de står för kunskapen känns väldigt bra. Det blir individuell coachning och hjälp att komma igång med allt. Men självklart mycket att lära mig och nya datasystem.
Det var bra att få veta att de ringt den referens jag uppgett efter att de träffat mig, det är väl så man gör i och för sig. Det är bra att bilda sig en egen uppfattning om någon innan man ringer och hör sig för om den.

Det blir en annan livsstil att kanske kunna släppa jobbet när jag kommer hem.
Det ska bli spännande med nya bekantskaper också.

Sen en helt annan sak jag är van vid. Att åka hemifrån en viss tid och veta att jag alltid har en parkeringsplats så snart jag är framme på jobbet. Nu måste jag hitta parkering också på morgonen. Ett ilandsproblem så säg och jag skulle såklart kunna åka buss.
Hur som helst en sak att ta med i planeringen…imorgon börjar det.

Ha en bra vecka alla!
Kram

_20160608_162114

_20160608_162138

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

7 svar på Söndagstankar

 1. Kristina skriver:

  Lycka till i morgon. Det kommer att gå/bli jättebra.
  Kraam.

 2. Owe Edetun skriver:

  Lycka till Helen !! Kram !!

 3. Helén skriver:

  Tack vännen 🙂

 4. Helen skriver:

  Vilka ledsna munnar det ser ut att vara, det menade jag inte.
  Kraam på er!

 5. Kent Marberg skriver:

  Lycka till med nya jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *