Semester

Jodå, semester är det, men jag har varit lite i farten ändå ! Nu är bokföringen för maj klar. I måndags var jag och fick klart filmen eftersom jag äntligen fått fatt i de loggor jag ville ha med. Tanken är att den som ser den ska få tips om vart man kan vända sig när man går i ”starta företags tankar”. Så nu är det klart. Man ska inte ge sig kan jag säga 🙂

I tisdags var jag, Linnea och min mamma, Linneas mormor således, på Vinön och badade ! Där är det jättefint ! Vi passade också på att hälsa på hos Vinöbagarn ! Jag kunde ju visserligen inte äta hans bröd men väl besöka bageriet. Betyget från de andra var att det var gott bröd ! Han har produkter från Heléns Glutenfria också !

På onsdagskvällen hade jag arbetskamraterna här hemma på grillkväll, och så utövade vi 5-kamp i trädgården. Trevligt och kul, det har blivit en tradition nu.

Igår kväll var Linnea och jag med kompisar till Lerbäck och såg föreställningen om Emil i Lönneberga. Vilken härlig kväll det blev, både vad gäller föreställning och väder ! Och vilka skådespelare, vilken uppsättning 😛 Jag gillade dessutom all rekvisita och övergångar mellan de olika händelserna och sång och dans och musik ! Det här får ni inte missa !!!!

På lördag blir det dans till Zlips i Brunnsparken !

Ha en fortsatt skön sommar !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *