Promotionbåten bl a

Ja det blev en lång sväng om på båten på söndagskvällen. Jag träffade några som jag gillar att dansa med sedan tidigare, samt att det blev dans med andra också såklart, riktigt kul 🙂

Så var det uppträdande med Tobias Karlsson (Let´s Dance), Lena Johnson (Dansstudidon i Hallsberg), Peppe Eng samt Clas Nelander (Örebro Promotion). Man drev med Peppes tid i Let´s Dance…. inte så lätt inte för honom då i programmet, men roligt var det nu.

På söndagen var det alltså kontakttorg i Västerås under ca 4 timmar. Upplägget hade ändrats i år så att man hade mer tid att kika i alla montrar. Bra det, för det har varit snoigt annars att hinna med allt. Men visst, det blev svårt att hinna med alla föreläsningar man ville gå på under måndagen på båten också, det fanns sååå mycket bra att välja mellan.

Jag lyssnade bl a på Therese Albrektsson, pristagare som Europas bästa unga Entreprenör. Hon var trevlig att lyssna till, hon berättade om sin historia om sitt företagande och om hur hon kämpat för att komma dit hon är idag.

Jag var på en helt annan typ av ”workshop” också. Det var Tobias och Lena som lärde oss att dansa cha cha och salsa. Oj vad svårt det var, men himla kul 🙂 Dessutom fick jag tillfälle att prata lite med Tobias, samt överlämna mitt kort, en av hans kompisar hade blivit glutenintolerant så det var ju bra med info om bra produkter.

Hörde också om ett seminarium som handlat om ”ungdomar av idag”, att vi arbetsgivare måste inse att dem inte har samma inställning till arbete som ”vi”. Nu är ju givetvis inte alla lika, men eftersom det uppenbarligen är så, tycker jag att det är självklart att det ska vara lägre ingångslöner för ungdomar än det är nu. Man måste väl ändå visa vad man går för, visa att man är på hugget osv innan man kan få lika lön som de andra som arbetar på företaget.

På tal om löner så hörde jag Per Bard, LO och Christer Ågren, Svenskt Näringliv på radion idag, ang de kommande avtalsförhandlingarna. Att LO inte kan se detta som ett mellanår och faktiskt acceptera att alla företag inte har möjlighet att öka lönerna tycker jag är konstigt. Han satt och sa att det är bättre att företag går i konkurs om de inte klarar av löneökningar. Jag skrek rakt ut där jag satt i bilen imorse på väg till jobbet.

Hur som helst, en jättelyckad båtresa blev det med Örebro Promotion !!!!

Rockrullefesten på lördagskvällen blev också lyckad, som alltid !!! Några bilder från kvällen 😀

http://www.dansbilder.se/091017_Medlemsfest_Rockrullarna/slides/STWE4066.html#picttop

http://www.dansbilder.se/091017_Medlemsfest_Rockrullarna/slides/STWE4095.html#picttop

http://www.dansbilder.se/091017_Medlemsfest_Rockrullarna/slides/STWE4143.html#picttop

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *