Osportigt sportlov

Vilket sportlov det blev i år då… Först blev jag sjuk efter båtresan, tack och lov inget med magen. Sen blev Linnea sjuk så hon låg hela onsdagen. Då hade vi dessutom sonen hemma och tanken var såklart att vi skulle ha varit ute i snön och busat. Det blir inte alltid som man tänkt sig. ”Men mamma, vilken tur att vi var pigga på båten !” tyckte Linnea och det har hon ju väldigt rätt i. Torsdag och fredag tillbringade hon hos pappa så att jag kunde jobba trots sjukdom. Dumt, jag vet, men vad gör man? Tyckte att jag mådde bra på torsdagen men så var det ju inte alls utan jag vilade en stund på jobbet och stannade sen hemma på fredagen. 
Då lyckades jag i alla fall lära mig hur jag får rätt i fakturajournal och inbetalningsjournal som underlättar bokföringen för mig nu mot tidigare. Samtidigt som det är jobbigt att lära sig nytt så är det bra om det förenklar såklart 🙂 Bra att kunna sitta hemma i lugn och ro emellanåt, det blir mer helhet när man ska lära sig nya saker se. Nu är jag klar med januaribokföringen, skönt. Rekommenderar Vismas program !

Annars har jag varit i Kumla denna vecka och talat med en arkitekt om planering av en ny lokal. Det är spännande att börja om på nytt, jag vet ju mer nu än för 15 år sedan när jag startade. På onsdag ska jag träffa nuvarande hyresvärd Örebroporten så får vi se vad dem har att erbjuda.

Igår kväll var det Melodifestival. Det är kul lördagsunderhållning. Två omgångar kvar innan årets bidrag är klart, det tar tid nuförtiden, men det blir mycket ny musik 🙂 
Idag är det dans i Kristinehamn till Martinez och det är planerat att vi ska dit, men, som det känns nu så måste jag hoppa över det. Suck…….
Ha en bra söndag och sen en ny spännande vecka alla !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *