Dagens produktion blev en mängd härliga glutenfria brödkakor. Vägt för hand, utan maskiner och sedan skurna i fyra bitar på en vanlig skärbräda och med en vanlig kniv, sen plockade en och en för att packas. Det är min tanke med bageriet, hantverksmässig produktion 🙂
Från det ena till det andra, här kommer en hel hög med inspirerande bloggar om diverse intressanta ämnen av intressanta personer. Personen som satt ihop listan är Cecilia Kärvegård, livsstilsdesigner från Arboga, vars blogg givetvis också finns i listan. Här är ett inslag från TV4 där hon intervjuas. ”Locka fram guldkanten i vardagen! och byt ut måste mot vill!”
Och, min egen blogg finns också med i listan 🙂 Håll tillgodo med all läsning när du har tid!
http://blogg.skolresor-stockholm.com/
http://niclashagman.wordpress.com/
http://framgangsbyran.se/blogg/
http://martinaskoog.blogspot.se/
http://mammapolitikern.blogspot.se/
http://tedestrand.blogspot.se/
http://dew.fitness-magazine.com/blogg/camillajohansson/
http://blogg.passagen.se/pgrrr/
http://www.nattstad.se/tinarose
http://www.agnetaoreheim.se/blogg-3534211
http://www.mindoff.se/index_blogg
http://blogg.loppi.se/tiobarnsmamma
http://www.sannanovaemilia.se/blogg/
http://ulrikagabriel.blogspot.se/
Gillar din tanke där att det ska vara hantverksmässigt hela vägen. Det har Rockstjärnestatus!
You Rock!!!
Tack så mycket! Självklart är det inte bra med statiska arbetsställningar, men det är så många olika moment i själva produktionen så det ska inte behöva bli för arbetssamt, samt, att vi turas om med alla göromål.
Det jag skulle vilja investera i med tiden är maskiner till packningen av allt 🙂