Många samtal blir det

Ja nu har jag hanterat samtalen på jobbet ensam i några dagar. Men självklart får jag fråga en massa saker och leta i alla system som sagt. Systemen är självklart då vi letar upp förskoleplatser och en del fakturor och annat också.
Igår blev det hela 79 samtal och idag 73.
Men, mystiskt nog så har några försvunnit när jag svarat. Som min chef sa, men du vet, det är ju du som sitter bakom knapparna. Och det håller jag med om, men verkligen, några samtal försvinner. Det är väl teknikens under kan jag tro.
Några mail (mejl ska vi skriva) jag sänt har några mottagare svarat på och sagt att ”jag ringer xx nu” t ex. Det är trevligt med respons emellan och lite kontakt med de personer vi servar.

Igår efter jobbet blev det glassätning och några klädinköp med barnen. Sonen var tillsammans med Linnea hemma i Lanna på dagen och sen kom de in till Örebro. Trevligt.
Och, igår åkte jag buss. Och det gick jättebra och är praktiskt får jag säga.
Så då åkte Linnea och jag bussen hem tillsammans.

Idag blev det dock lite hinder på vägen hem för bussen. Det är ju rätt så varmt så bussen hade problem och fick göra pauser hem (det var vana passagerare som meddelade att värmen kunde vara orsaken).
När jag klivit av i Lanna vet jag inte hur länge den gjorde stopp då den inte körde förbi när jag gick hemåt.
Usch, stackars chaufför i det läget. Och oss passagerare med förstås.

Hur som helst kom jag ut en sväng i skogen ikväll och snart blir det deckare på tv, Morden i Midsomer som brukligt några sommartisdagar efter allsången på Skansen, som i år leds av Sanna Nielsen.

God kväll på er alla och ha en fortsatt bra vecka!
Kram

tisdagspromenixklädinköpbussen 160628

 

Hemma på skogsvägen.

 

 

 

Några plagg blev det.

 

 

 

Vy från bussen!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *