Kontorsabete

Nu är ordningen återställd på jobbet 🙂 det känns bra. Så nu ska jag t ex få tid att arkivera och göra nya pärmar till detta år. Det blir alltid en mapp med en samling av både följesedlar, fakturor, fraktsedlar osv innan jag hunnit få ordning på det, likadant varje år, men så är det bara. Man kan ju inte sätta över i arkiveringspärmar innan allt har kommit dit det ska. Det känns alltid roligt att börja om på ett nytt år tycker jag och tänka : ”hur tjock blir denna pärm i år då… dvs, hur mycket kommer att hända, hur mycket kommer vi att sälja”.

Imorgon ska Linnea iväg och leka hos en kompis så då ska jag ta itu med bokföringen. Det har förstås blivit en del på kvällarna i veckan också, undrar hur man är funtad egentligen, först jobba på dagen och sen ett tag till på kvällen, men det är ju mitt liv 😉 Bara jag känner att jag hinner så är det bra, det är ju jobba jag gillar. Men nu när alla är åter på jobbet kan jag stanna hemma emellanåt och fixa en del av det kontorsjobbet på dagtid, det känns jättebra, de klarar sig ju utan mig, det är liksom det som är meningen se !

Från det ena till det andra, ikväll börjar en ny omgång av Let´s dance. Det gillar jag, så fredag kvällarna är bokade 12 veckor framöver nu 😉

Ha en bra fredag kväll och helg alla !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *