HR Kryssen

Nu har jag kommit hem från en båtkryss med Daniel Spendrup och HRtorget, den så kallade HR Kryssen. Det var första gången den anordnades och Daniel har lagt ned mycket tid och arbete på den.

Kryssens största behållning var föreläsningen med Magnus Helgesson, grundaren av Harrys Pubar. Han har också skrivit en bok med 21 kloka livsråd om hur man lever fullt ut med glädje och passion.
Bland annat fick vi tipset att tänka ”måste” där vi tänker att vi inte vill. T ex när man känner att man inte vill stå inför en publik och tala så bör man tänka ”måste” istället och på så sätt vända rädsla till något positivt.

Jag delade ut några visitkort. Bland annat så var jag inte imponerad av frukostbrödet och talade med kökschefen som blev glad över att han kan få tag i våra produkter via MP Svenska i Stockholm. Sen på slutet när vi stod och väntade på att gå av båten kom självaste föreläsaren Magnus och ställde sig bredvid oss, då passade jag givetvis på att ge honom mitt kort och berätta om mitt företag och tyckte att Harrys absolut ska ha våra produkter, det tyckte han med, så vi ska höras vidare 🙂 🙂

Det var jag, Malin och Lotta från Heléns Glutenfria som åkte på detta evenemang och vi hade trevligt ihop 🙂
På vägen i bussen övade vi på teckenspråk. Malin som är döv hade med sig teckenkort och så hade jag med vår lista vi har på jobbet med en massa vanligt förekommande ord.
Här några bilder från resan 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande, Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *