FöretagarFörbundet bl a

Torsdagen förra veckan tillbringade jag i Stockholm. Först hos FöretagarFörbundet, där vi diskuterade Handlingsprogram för 2010. Känns spännande att få vara med såklart… lilla jag, känner jag…

Sedan blev det ett besök hos Valora Trade som är intresserade av att utöka sitt sortiment med glutenfria produkter eftersom efterfrågan på det har ökat. Till saken hör att försäljningschefen själv är glutenintolerant och väl insatt i problemet, vilket såklart i detta fall är positivt. Vi får se var vi landar, om vi landar !

Sen ett snabbt besök hos vännen Magdalena på VeteKatten. Vi har lärt känna varandra sedan de började handla våra produkter för några år sedan. Vi pratade om vikten av att ha en bra styrelse i sitt företag, hm, fick allt en del till att tänka på när jag tog bussen hem på kvällen.

Men först blev det ett möte till uppe hos FöretagarFörbundet, där jag träffade Åke Fridell med fru, som startat ett uppror mot den nya kassaregisterlagen. Det var intressant att höra deras synpunkter och det var i banor som jag inte tänkt på. Så engagera Dig Du också. Kika på länken här :

http://www.stoppakassaregisterlagen.nu/

Så en sak som hände idag, Finland och Mix Trade beställde för andra gången 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *