Finlandsbesök bl a

Så var ännu en vecka till ända. Det går sååå fort. Har precis tittat på ännu ett avsnitt av Vinna eller försvinna. Som företagare själv tycker jag som sagt att serien är jättebra och jag får mig många tankeställare, som behövs. Men för den som är så att säga oinvigd kanske det inte är så kul att se… vet inte.

Denna vecka blev innehållsrik, som alltid 🙂 Bl a hade vi besök från Finland i onsdags. Det var Stig Sandlin från Mix Trade som kom på ett hastigt besök. Det blev hjärtligt och det kändes som om vi kände varandra fastän vi bara pratat på telefon tidigare. Hur som helst så fick han se vårt bageri och vi pratade maskiner och investeringar och nya lokaler… vilket kostar en himla massa pengar. Själv skulle han titta på en frysbil de vill investera i, för att lättare kunna leverera frysta produkter hemma i Finland, spännande. Fortsättning följer !

I helgen har vi haft sonen hemma, roligt 🙂 Det gillar ju Linnea också såklart. Annars har jag varit med Linnea på simskola idag, samt varit på jobbet och packat pallar till ICA som ska ut imorgon måndag och så plockade jag ihop en del saker som ska med till mässan på Conventum på tisdag. Det är Svensk Cater som bjudit in sina kunder och där ska jag vara och visa våra glutenfria mixade mat- och kaffebrödslådor.

Nej nu väntar allt sängen !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *