Dag 2

Det blev en mycket bra andra dag på mässan också ! Många glada och positiva miner hos både konsumenter och en del butikspersonal och restaurangpersonal som kom och hittade nya produkter till sina arbetsplatser.
Den här mässan är en publikmässa, alltså där våra direkta konsumenter kommer och besöker den för att bunkra upp specialprodukter till en lite billigare penning än i butikerna.
Många har laddat ett helt år sen sist och kommer med en stor resväska eller en vagn för att packa fulla med godsaker. Det är också roligt att se alla saliga ögon när de förstår att de kan äta av allt på bordet som när de sedan kommer till oss i Örebro och har än fler produkter att välja bland.
Att vi nu öppnar café tyckte många är trevligt och när vi också delade ut foldrar om Örebro skrattade några och tyckte att det var kul att vi även lyfte fram Örebro. Visserligen har vi alltid gjort det på det sättet att det står i loggan på skyltar och tavlor men nu även med foldrar. Tack Örebrokompaniet för lådan med foldrarna / kartorna ! Några bilder till kommer i slutet här.

Skönt att vara hemma igen, även om det är riktigt kul att vara på mässa ! Nu ska jag se klart på ”Så mycket bättre” med låtar av E-type som är en av mina favoriter 🙂 Sen imorgon söndag ska jag försöka ta det lite lugnt och  ta fram ljusstakar och få lite adventsstämning här hemma.
Ha en trevlig första advent !

Det här inlägget postades i Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *