Morgonsoffor

Torsdag och fredag tillbringade jag på Loka Brunn med Julia Rosqvist och hennes samarbetspartners för Morgonsofforna som hon arbetar med i ett flertal kommuner. Se var via länken!
På morgonsofforna träffas företagare, politiker, kommuntjänstemän, UF företagare osv för att få information om aktuella händelser på orten, aktuell företagspolitik, lyssna till intressanta gäster mm.

Vi samlades på Loka Brunn för att utbyta erfarenheter från frukostarna/morgonsofforna under året och för att utveckla våra egna.
Torsdagens program gick i soffans tecken och Julia hade ordnat så att vi hade en ”busigt galen” soffa där vi alla hade fått olika uppdrag och alla bjöd mycket på sig själva och vi hade riktigt roligt! Nya idéer blev det också av det.
Dessutom var det ett seriöst inslag där Mia Spendrup berättade om Loka Brunn.

På fredagen fick vi en föreläsning av Jan Gunnarsson om ”Det goda värdskapet”.
Underbart bra, givande och inspirerande tips om hur du t ex gör din dag turkos och inte grå. Se två klipp från Youtube här, 1 2. Det beror alltså på din egen inställning hur du påverkar andra och dig själv!
Han berättade så goda exempel om två olika busschaufförer han mött under livet, som på sina olika sätt satt avtryck hos många människor inklusive Jan i sitt yrke. Att visa sina medmänniskor respekt, hänsyn och medmänsklighet är så viktigt både för andra och sig själv.
Här följer några bilder från ett fint dygn på mysiga och härligt fina Loka Brunn.
Tack alla inblandade, ingen nämnd ingen glömd!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *