Birka båten

Då har jag varit på dansresa på Birka båten för första gången.

Det blev en jätteskön resa ! För det första att komma bort och inte tänka på jobbet, hade ingen dator med mig ens 😉 Det blev verkligen ett avkopplande dygn. Vi åkte söndag kl 11 från Örebro och var tillbaka igår kväll vid 19.30 tiden. Och vilken fin båt det var sen, med bl a trevliga hytter ! Maten var också bra, förutom brödet som var en katastrof för mig… Jag delade givetvis ut en broschyr om glutenfritt från Örebro.

Nu ska jag ju erkänna att medelåldern på publiken inte var så låg på en söndag men vi hade varandra och det var toppen 🙂 Jag fick också hälsa ordentligt på medlemmarna i Martinez eftersom mitt sällskap är bekanta med dem. Har du inte varit och dansat till Martinez så är det hög tid, det hade inte jag tidigare heller. Förresten, de är i Arboga på långfredagen ! Kika mer på denna länk ! http://www.martinez.se/

Så var det även dans till Bhonus ! Härligt band det också !

Nehej, då var det dags att väcka Linnea och komma iväg till skolan. Själv ska jag åka till revisorn och hämta bokföringspärmarna för 2009 samt bokslutet, skönt att det är klart. Sen vidare till jobbet och ta nya tag !

Må så gott !

Det här inlägget postades i Dans. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *