Lunch med Kristdemokrater

Då var Melodifestival resan över för i år. Jag tycker att det var många bra låtar med i finalen. Jag gillar mest de glada låtarna, Pernilla Wahlgren och Erik Saade t ex 🙂 Men önskar givetvis Anna Bergendahl lycka till i Oslo ! Samt givetvis text och musikförfattarna som ju gjort jobbet egentligen ! Men Anna levererar den såklart väldigt bra !

Alla låtarna är bra på sitt sätt och de växer när man lyssnar på dem. Linnea och jag hade en trevlig kväll och hon är så med och vet vad artisterna heter t ex, taktkänslan är det inget fel på heller 😉

Under dagen hade hon en kompis hemma och de lekte bl a att de fick barn. De stoppade varsin docka under tröjan och födde sedan varsin baby. Vad söta de är och vet precis hur det går till.

Apropå barnafödande och barn så åt jag lunch med några medlemmar ur Kristdemokraterna i kommunen och landstinget idag måndag. Vi var några inbjudna som nappat på att få vara med och diskutera frågor inför valet, bl a hur vården skulle kunna utformas för att man bättre ska kunna komma i kontakt med vårdcentralen. Det känns besvärligt med dessa telefontider man ska boka till allting det vore enklare att kunna gå dit när man behöver.

Dessutom tog vi upp företagarfrågor förstås, samt hur man kan arbeta med entreprenörskap i skolan (som ju redan ingår i undervisningen utan att man tänker på det) och att lärare har för mycket annat att sköta mer än att vara just lärare.

Jag tycker att det är ett bra initiativ av partierna att kontakta oss ”vanliga” och verkligen lyssna på våra synpunkter.

Nehej, nu får jag sluta skriva och återgå till administrationsuppgifter istället. Sen var det det där med att sova också. Ha en fortsatt bra kväll !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *