Veckan

Så har ännu en vecka gått.

Det blev en konstig vecka med tanke på turerna i valet, speciellt i Örebro, där de båda blocken utropat sig som segrare varannan dag. Det kanske är dags att göra om det gamla röstningssystemet så att resultatet kan finnas klart snabbare och säkrare ? Förslag finns visst.

Många frågor dök också upp i samband med att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Jag har svårt att tänka mig att så många skulle ha tagit fel röstsedel som en del tycks tro. Vi får ändå tänka på att ca 94% inte har röstat på dem samt tänka på att dem faktiskt har andra frågor än invandring på sin agenda.
Men, hur kan man ställa upp som representant för ett parti till kommunfullmäktige om man inte har fördjupat sig i partiets frågor ? Det är för mig en gåta. Nog är det så att man kan sympatisera med flera partier i olika frågor, men man måste väl ändå ha grundideologin klar för sig innan man går med i ett parti ?

Hursom helst, nejdå, jag funderar inte bara över valet, det händer saker på jobbet också t ex.

Nästa måndag kommer Holland representanten Marjan Poolman och hämtar fler varor, jättekul att det blev väl emottaget !
ICA har beställt riktigt bra på slutet så det känns bra, hoppas att det fortsätter…..
Så beställde bl a Birka igen 🙂

Så bestod veckan av en ledig dag eftersom skola och fritids hade studiedag. Då var Linnea och jag hemma och gjorde äppelmos bland annat 😉

Visar några bilder : Syskon, Vindens virvlar ordnade till dessa löv, Glad tjej med äppelmos och äppelkaka, Mosgrytan och vaggan.
Och igår kväll drog Linnea ut sin tredje tand, sååå nöjd. Jag kommer ihåg hur man stod där framför spegeln och vickade och grejade och tungan som alltid pillade på den där lösa tanden, och känslan när den väl ramlat ut.
Ha en bra nästa vecka nu med nya möjligheter 😛

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *