Vecka 22

Då var även helgen på vecka 22 slut, fort går det allt.

I måndags fick jag en lektion i hur jag ska kunna uppdatera Heléns Glutenfria sidan själv. Det blir ju bra, att kunna lägga in nya kunder direkt t ex.

I torsdags var vi med på Marknadsafton i Örebro. Mellan 12 och 22 stod jag och Malin och bjöd på våra cookies och morotsbräck. Det var allt bra att många fler fick prova på att smaka på glutenfritt eftersom många har förutfattade meningar och tror att det ska smaka så annorlunda. Det var bl a många ungdomar som fick smak på det och kommenterade att ”det var ju jättegott” och då blev vi förstås glada. Det var flera av besökarna som inte kände till oss innan och som nu kan sprida vidare att vi finns 🙂

På fredags förmiddagen hade jag besök av riksdagsledamot Elisabeth Svantesson (m) och vi pratade bl a om A-kasse ersättningen. Hon menade att det verkligen är en sak de måste ta tag i. Men, jag undrar hur man tänkte när man slog fast hur den skulle utformas när det blev som det blev, tänkte man inte på konsekvenserna då ?

Annars har helgen bestått av en del promenader i det sköna vädret, samt lek i lekparker med Linnea ! Men också av en del kontorsjobb, det finns det ju liksom alltid.

Ha nu en bra ny vecka = nya möjligheter !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *