Vattenproblem bl a

I fredags hade vi fredagsmys med Linnea, men mitt i allt fick vi torka vatten i källaren. Det sipprade in vatten genom väggen. Tokigt, men det var andra byggnader i närheten som blev väldigt mycket blötare samt att en del av en väg spolades bort. Oj oj, vilka naturkrafter :


I lördags kväll kom jag i alla fall iväg på dans. Det blev en bussresa till som blev inställd. Tråkigt, i början gick det ju så bra, det kanske har blivit för mycket…. Vi blev i alla fall 5 personer som tog bilen till Linköping och dans till Blender och Shake. Det var roligt, men jag fick hemlängtan redan vid 23… hm.

En av mina vänner på Facebook som jag träffade och dansade med i Linköping, undrade vad jag egentligen jobbar med. Hm, ja det kan man ju undra. Han hade läst här några gånger och uppfattat att jag har ett bageri. Men sen undrade han hur allt det andra kunde finnas med i bilden. ”Och så lite dans på det” sa han.

Jo men sa jag, jag har anställda också som bakar osv. Jag vill hinna med de här andra sakerna också eftersom det är intressant. T ex att prata entreprenörskap i skolan och skriva och läsa och engagera mig i saker som känns viktiga. Själv arbetar han som personligt ombud inom kommunen, spännande tyckte jag. Jag som vill att alla ska få den hjälp och stöd de behöver.

Summan av kvällen, trevligt med dans och att träffa människor, men mysigt att komma hem sen 😉

Denna vecka väntar ännu ett uppdrag som ambassadör för företagande. Sen på torsdag och fredag väntar Framtidsmötet med Svenskt Näringsliv i Stockholm.

http://www.svensktnaringsliv.se/framtidsmote2010/

Ha en bra vecka allihop !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *