Två mässor

Nu var det länge sedan jag prioriterade att skriva här, jag saknar det. Det blir en del inlägg på Facebook  i alla fall, så det känns bra.  Det händer så mycket på jobbet nu för tiden 🙂 jodå, det har det alltid gjort, men januari har varit en ovanligt händelserik månad.

Förra lördagen ställde vi ut på mässan Travel & Taste i Örebro. Det var en kombinerad rese- och matmässa. Vi bjöd på ostkakan från Brostorp i Tranås som vi säljer på Heléns Glutenfria, den blev väldigt uppskattad. Sen bjöd vi på vår omtyckta cookie och två av våra bröd så att fler förstår att glutenfritt bröd är helt ok att äta för alla 🙂
Besökarna tyckte att det var spännande att få testa våra produkter.

I veckan (tisdag o onsdag) var vi också utställare på mässan Restaurangexpo, Fastfood o Café på Kistamässan i Stockholm.
Det blev nöjda kommentarer från besökarna och det känns såklart himla bra 🙂 Men vi fick veta att den restauranggrossist som tagit in våra mixlådor inte visar att de har produkterna på lager via sin nätlista. Det har gjort att kunder beställt annat eftersom dem inte vetat när dem skulle få hem våra produkter. Mycket tokigt… Hoppas att våra kunder hinner med att ifrågasätta detta och på så sätt hjälpa oss att få ut vårt varumärke till fler.
Vi kämpar på och är stärkta av mässan och glada för att vår nyblivna frysbil fick kunderna att bli glada över att kunna få leveranser utan kvantitets-köptvång. Vi håller just nu på att lägga upp rutterna över turerna. 

Slut på mässor för denna gång. Några bilder:

Det här inlägget postades i Allmänt, Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *