Tankar

Nu har jag suttit på jobbet och gjort en massa sådana där saker som inte syns. Fixat ordning i pärmar t ex, vem ser det? Men det känns bra att göra det, viss struktur har väl ändå infunnit sig efter alla år.
Det finns kurser i allting, men man lär sig som sagt under resans gång också. Men en sak som kanske är svår att lära sig på egen hand är det här med ledarskap. Men, alla kurser kostar pengar också. Jag tror ändå att jag har kommit en bit på vägen mot i början 🙂
Det är alltid tufft att säga saker till medarbetare/anställda om det är saker som behöver förändras, men hur ska det annars bli ordning och reda på saker? Jaja, en gör så gott en kan!

Just nu känns livet och tankar om saker och ting kluvet, att förlora sin pappa gör man bara en gång i livet. Imorgon är det begravning och tankarna åker lite hit och dit, men eftersom det är mycket att stå i och hålla koll på så rullar allt på ändå, vilket det ju måste.
Hur som helst, efter imorgon kommer det säkert att kännas annorlunda igen.

Även om jag varit tyst här på bloggen så har det hänt en massa saker som jag förmedlat via facebook. Det är faktiskt ett mycket spännande forum som fler skulle kunna prova på. Man gör det till det man vill och lägger den tid på det som man önskar. Kom med du också!

Nu ska jag strax åka hem och faktiskt ta en ledig kväll! Barnfri vecka blir det annars många timmars jobb eftersom jag vill ha färre då dottern är hemma 🙂
Ha en god kväll alla!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tankar

  1. Owe Edetun skriver:

    Styrkekram imorgon !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *