Svenskt Näringslivs Framtidsmöte 2011

Två dagars möte i Göteborg med företagsamma människor, bättre kan det inte vara 🙂

Torsdagen och fredagen gick i berättelsens tecken. Att som företagare berätta om sin resa om att starta och driva företag och att förmedla sina erfarenheter till politiker, det var budskapet på Svenskt Näringslivs Framtidsmöte 2011. Konceptet för i år var nytt, mycket bra att man blev indelad på olika håll och fick nya kontakter. Självklart har man fått det på tidigare möten också men denna gång blev det på ett annat sätt eftersom vi fick uppgifter att arbeta med samtidigt som vi fick nya möten.

Moderator i år var Peter Settman 🙂 Det gillade självklart jag och fler med mig hörde jag under dagarna. En påläst person och snabb i tanke och tal. Han berättade själv sin historia om företagande och om sin mor som inspirerat honom under uppväxten. Vi fick även möta andra företagare på scenen och som avslutning berättade Renata Chlumska om sitt äventyr på Mount Everest och sina strapatser runt USA. Inspirerande såklart och det går att jämföra den viljan och översätta till enreprenörens värld. Vilja och våga alltså !!!

Läs mer om mötet här :
http://www.svensktnaringsliv.se/om_oss/berattelser-i-centrum-pa-arets-framtidsmote_133921.html
Till middagen hade jag Kenneth Bengtsson, ordförande för Svenskt Näringsliv till bordet, mycket trevlig man. Jag berättade givetvis min historia om mitt företagande och det gjorde intryck 😉 och det nämnde han också i sitt avslutningsanförande i dag, givetvis bland många fler som han träffade under dessa dagar. Tack Kenneth !

Torsdagens middag avslutades också med musikunderhållning, där vi själva också fick medverka. Det var ”Så ska det låta” duell. Jag lyckades komma på en låt rätt snabbt och fick sjunga några rader tillsammans med Jessica Andersson, oj så kul det var 🙂 🙂 Det var Jessica och Nanne Grönwall som blev så att säga lagledare för lagen. Självklart en kanonavslutning (för mig som älskar musik) på en mycket givande dag !

Summan av mötet : jag fortsätter där jag började för några år sedan, med att skriva till politiker och skriva här på bloggen. Om vi företagare, företagsledare, ska kunna påverka måste vi höras och synas !!!!!

Tack Svenskt Näringsliv för ett väl genomfört möte och tack alla positiva människor jag träffade !!!

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *