Söka jobb och tester

Igår var jag och hälsade på på gamla jobbet, Heléns Glutenfria.
Det var inget inplanerat besök utan blev av för att jag lämnade in bilen på service där jag brukar.
Johan Wallin (nya ägaren) och jag talade i alla fall om hur läget var där. Om nyheter och utveckling och investeringar, personal och allt som har med företagande att göra. Och så kom alla regler och alla papper och allt jobb det innebar att driva just det företaget tillbaka i mitt medvetande och jag kände att jag är nöjd med det jag gjorde och inte saknar det. Sen bränner det såklart alltid till i medvetandet, så att säga ”min lilla baby” i andras armar.

När jag gick därifrån slog det mig att det var på dagen ett år sedan jag satte företaget i konkurs. Många tankar blev det, men nu är nu.
Jag bad hur som helst om en prislista för kommande samarbete. Spännande.
Och jag önskar Johan med fru Annette lycka till i fortsättningen!
dammsugare

 

 

Sen är det en annan sak jag vill berätta om.
Jag har tidigare nämnt det här med att jag alltid haft problem, eller ja, alltid behöver tid för att läsa och förstå texter ordentligt.
Då jag söker jobb under tiden jag jobbar på att starta ett nytt företag så satt jag härom kvällen och gjorde några tester genom ett rekryteringsföretag. Jag har aldrig gjort sådant tidigare. Det stod att om du har svårigheter, t ex dyslexi, så hör av dig inför testerna.
Men eftersom jag aldrig fått någon diagnos på det eller att någon har pratat med mig om något sådant tidigare så gjorde jag testerna ändå.
Vilket resulterade i det här utlåtandet:

Jämfört med andra, är det mycket svårare för dig att lyckas lösa uppgifterna i det här testet på rätt sätt.

Jag får nog helt enkelt ringa dit och höra mig för om vi kan titta på detta igen. Känns ju sådär, men samtidigt kanske en bekräftelse på något jag så många gånger tänkt på. Att jag just behöver så lång tid innan jag begriper vad det står. Innan jag fattar hur jag ska göra, att det går långsamt helt enkelt. Att jag är trög i skallen om jag säger så??

Det var dagens små funderingar.
Ha en fortsatt bra fredag och en skön helg, ni som är lediga då!
Kram

Rabarbern såhär långt 13/5

Rabarbern såhär långt 13/5

 

 

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande, Skola. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *