Sjuklöneregler

Självklart ska inte svårt sjuka personer tvingas ut i arbetslivet. Jag tror inte att det var så regeringen menade heller med de nya reglerna. Min känsla är att handläggare och läkare på Försäkringskassan tolkat de nya reglerna på ett annorlunda sätt än som var tanken.

Bra att man nu ska göra ett tillägg så att det blir tydligt vad som gäller. Jag har en känsla av att man på Försäkringskassan borde sätta sig in mer i den enskildes situation än vad jag hört talas om att de gör. Olika personer verkar kunna ha olika förutsättningar även om de fått samma diagnos av läkaren, därför måste man väl ändå träffa personen ifråga innan man fattar beslut efter ett papper ?

Då var det klart med tävlandet för min del. B B A går vidare den 19 januari i Stockholm utan mig. Jag är såklart jätteglad att jag överhuvudtaget fick delta 🙂

Annars har veckan bestått i att ta fram ytterligare uppgifter, likviditetsbudget och prognoser till Almi och banken igen… Många papper blir det… men denna gång ska det i alla fall ge något. Så har vi fått skicka mer varor till Finland igen !

Linnea och jag har övat luciasånger, när vi väl setts, jag har varit borta en hel del denna vecka också. Vad vore livet utan musik och dans så säg ? Brunnsparken med Highlights och Titanix i tisdags och träning hos Rockrullarna på onsdagskvällen. Härliga kvällar, många jag dansar med är så bra på att ”släppa loss”, det törs jag inte riktigt… men det kanske kommer ? Övning ger som sagt färdighet 😉 Ikväll är det Jannez som spelar i parken, men jag blir hemma, behöver ju ta det lite lugnt också ! Så är det Dansbandskampen på TV !

Ha en trevlig lördagskväll och en skön söndag !

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *