Självförtroendet slår volter

När jag kom hem efter att ha gjort ljudinspelningen förra veckan så åkte självförtroendet ner i botten en stund i alla fall.
Båda barnen var hemma och jag spelade upp den direkt, de tyckte både att det lät bra. Men vad ska de säga, de är ju mina barn 🙂
Hur som helst så ligger den på en egen sida här på sidan så får vi se vad som händer på den fronten, jag vill som sagt testa i alla fall.

studioinspelning

IMG_185036011762680

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill försöka tänka positivt och gör väl det mestadels, men ibland åker även jag ner i backen. Det där självförtroendet slår liksom volter med en ibland och jag tvivlar på mig själv om vad jag kan osv. Men i nästa stund så kan det kännas bra när jag tänker på saker jag gjort.

Nu innehåller dagarna en del telefonsamtal då jag ringer runt och kollar lokaler och pratar med många angående en nygammal idé som jag inte kan släppa. Det blir en del papper och pyssel av det och fixa iordning uppgifter såsom jag vill ha det, administration alltså. Så, dagarna ramlar iväg även för mig.

Sen blir det mycket ”facebookande”, vilket ord, säger man så?
Det dyker upp mycket intressant att läsa och även att se och lyssna till och mitt eget skrivande kommer visst inte igång fastän jag så gärna vill, hm.
Jag är vän med och gillar sidor för att få veta saker. Men ibland märker jag att man inte kan göra som man känner med det.
”Varför delar du det där”, ”varför gillar du den sidan, den personen”?
Men Sverige är ju en demokrati, här får vi ha olika åsikter och vi ska respekteras för det.
Eller har jag missuppfattat något här?

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *