Röntgen

Idag blev det åter ett läkarbesök. Denna gång hos min läkare på vårdcentralen.

Han vet ju att det kan bli lite knepigt med mig så han sa att ”du kan ju lägga dig på britsen med en gång”. Vi skulle nämligen kolla magen.

Det är något knepigt på två olika sätt och resultatet idag blev att han sänder remiss till skiktröntgen av magen och organen.
Vi talade om att har man haft problem länge och inget hittats ja då blir man ju till slut van vid att må så. Och detta problem har jag haft väldigt länge och jag kommer ihåg nu att tidigare mådde jag illa av att ligga på ett speciellt sätt men det går bättre nu för tiden.
Men olust-känslan finns där på samma sätt och nu ska det bli av att se vad det eventuellt kan bero på.

Det visade sig också att läkarna (denna och den i psykiatrin) visste om varandra från utbildning så det bytte vi några ord om också. Vi konstaterade båda två att det tar några gånger innan läkare och patient känner varandra litegrann.
Sen blev det blodprovstagning angående njurfunktion och salter.

Annars blev det mer tv ikväll. Denna gång en dokumentär om isbjörnar. Oj så de fick jobba ungarna, jodå, mamman också må ja lova.
Nu kör vi ”På spåret”, inte för att jag brukar kunna så mycket men i alla fall. Och så gillar jag givetvis programledarna med 🙂

Ha en bra kväll och helg!
Kram

Det här inlägget postades i Allmänt, Sjukvård. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *