Revy i Fjugesta, Lekeberg

Hemkommen från revy på Sparbanksbörsen i Fjugesta. Där bjöd ensemblen Lekebergs Revysällskap  på en spännande revy om att hitta Medelsvensson i samhället. Underhållande inslag med både sång, musik och dans samt sketcher.

Flera anspelningar på den nya tidens sällskapsrum Facebook gjorde publiken uppmärksam på hur vi egentligen bitvis kommunicerar med varandra nuförtiden. Att t ex trevliga fik osv kanske blir ett minne blott om det fortsätter såhär.

Det serverades också god mat under kvällen. Förätten var ”gubbröra” serverad på glutenfritt bröd från Heléns Glutenfria. Det är trevligt att man satsar på att göra likadan mat till alla, brödet är också tillverkat utan mjölk och Kjell Edlund som komponerat menyn utgick från att allt även skulle vara laktosfritt. Kanon ! Brödet som blev kvar, ska användas till ett annat evenemang som går av stapeln där den 12 mars. Dixieafton. Då serveras Chili och glutenfritt bröd 🙂

Gunilla Pihlblad är drivande kraft till denna revy och dess ensemble. Hon och alla medverkande är sååå duktiga ! Tack för denna gång och det överraskande slutnumret !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Revy i Fjugesta, Lekeberg

  1. Gunilla Pihlblad skriver:

    Tack Helén för att vi fick vara en del av din blogg denna dag. Vi är så glada allihop att vi har en så fantastisk publik som låter oss få göra allt det här roliga. Och nu när allt är över så ska vi ta tag i det där med golvet. Vi hörs och ses.
    Kram Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *