Påskhelg

Nu var det ett tag sen, men det har varit en del arbete med ”Dansresor sidan” i veckan.

Nu är det påskledigt. I fredags var vi i Motala och dansade, jättekul ! Det är lustigt hur man förändras egentligen, för bara några år sedan kunde jag inte tänka mig att gå där sådär för mig själv som jag gjorde stundtals i fredags. Förr kände jag mig väldigt obekväm när jag blev ”själv” en stund, alltså inte hade sambon någon meter inom räckhåll. Men det har hänt mycket de sista åren, jag klarar mig så att säga mer själv nuförtiden, det är jätteskönt. Säkert för honom också…..

Hur som helst, igår kom sonen hem ! Det blir inte så ofta vi ses nuförtiden. Vi åt i alla fall påsklunch med min mamma och pappa. Sen åkte sambon och Linnea iväg och ”påskade” för de närmsta grannarna och Linnea kom hem med godis i sin korg som varit fylld med teckningar. Det tyckte hon förstås var roligt.

Sen satt vi ute i det fina vädret och åt körbärskaka som mormor gjort och nya cookies som Malin och jag bakade på jobbet i torsdags. Vi har fått en förfrågan om en speciell sort… som vi inte har i sortimentet just nu. Lustigt nog så blev det Malin och jag som fick provbaka eftersom alla de andra tre var lediga då.

Idag var vi hemma och ute i trädgården på förmiddagen. Jag klippte äppelträden, med lite hjälp av barnen, men de tröttnade snart. Jesper övade jonglering istället. Det är bra för koordinationen sa han, de övade på det på sina träningspass och han ville bli bättre. På eftermiddagen skjutsade jag honom till golfbanan. Det var roligt att ha honom hemma en sväng igen, det tyckte såklart Linnea också !

Nu ska vi se på en film vi fick i julas… bättre sent än aldrig…. ”Mamma Mia”

Vi hörs !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *