Nytt program

God fortsättning på det nya året ! Ett nytt spännande år väntar framför oss och vi får hoppas att det blir ett bra år det också ! Med nya möjligheter, eller hur 🙂

Nytt program ja, i datorn. Nu kan jag fakturera i bokföringsprogrammet också. Men det är en bit dit, innan allt är redo och mallen jag ska fixa har blivit som jag vill, men nu är jag på god väg. Tror man inte att man kan, då kan man inte, det är bara att inse, eller ?! Mycket går i alla fall att lära sig, bara viljan finns där.
Jag vill hålla på med bokföring och papper och inte lämna bort det till någon annan. Eftersom jag inser att andra är bättre lämpade än jag för att till exempel producera våra produkter så har jag anställt dem, så enkelt är det 🙂

Idag har annars Linnea och jag varit hemma. Både skola och fritids var stängt för barnen i Lekebergs kommun idag. Kunde inte studiedagen för personalen ha varit i fredags istället? Nu fick många ta ledigt från sitt arbete eller lösa barnvaktsfrågan på annat sätt ytterligare en dag. Självklart är det bra att personalen får utbildning men man kan ändå undra över planeringen.

Hur som helst, nu har vi städat bort julen här hemma och vardagen börjar åter att infinna sig. Skönt att komma in i rutiner igen tycker jag, kroppen mår nog bäst av det.

Jag funderar ofta över saker som händer i vårt samhälle, idag har polisen eventuellt hittat kroppen efter den 51-åriga försvunna Nora kvinnan. Jag hoppas att det får ett slut inom kort så att familj och andra får veta vad som egentligen hänt.
Ytterligare en våldtäkt har inträffat i Örebro. Den 24 åring som fortfarande sitter häktad för ett flertal övergrepp har erkänt ytterligare 4 brott, vart är vi på väg egentligen ??

Nej, nog om allvarligheter för nu.
Nu tar vi strax kväller, natti alla och ha en bra vecka sen !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *