Nya vänner via fb

Tänk vad facebook har skapat kontakter 🙂
I och med att jag fick kontakt med Mats Eriksson som startade momsbloggen och momspromenaden, (för att visa bl a politiker, det tokiga med att samma räkbomb kostade två olika priser i olika skepnad), så har jag också kommit i kontakt med Jeanette Bohman som också arbetade hårt med momsarbetet. Själv ser jag momssänkningen som en regelförenkling eftersom det för oss hade inneburit just krångel i caféet annars.

Jeanette driver Skivarps gästgivaregård i Skivarp, Skåne, tillsammans med sin man Johan. Besök deras hemsida här! Någon gång hoppas jag kunna besöka er på riktigt!
Här skriver Jeanette om en hektisk vecka, Gastro Nord och om Mats och mig. Hon bloggar i Sveriges ledande tidning för besöksnäringen och tar upp en massa intressanta ämnen, fortsätt att läsa i den!
Det här med företagsklimat tänkte jag fördjupa mig i någon kväll och rankingen som Svenskt Näringsliv kom med förra måndagen.

Idag blev en skön dag delvis ute i den härliga solen. Igår hade jag båda barnen med mig till brasan. Jag trodde att Linnea skulle försvinna iväg med alla sina kompisar som var där men när storebror väl är hemma så är det allt han som gäller 🙂 Kvällen avslutade vi med att spela spel, det är allt det bästa kvällsnöjet jag vet när jag är hemma.

Imorgon blir det en ny vecka… ja ja, tre dagar i alla fall, med nya möjligheter! Ha det gott!

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *