Musikinslag på radion

I fredags hade Radio Örebro två intressanta inslag om musik.
De hade bland annat besök i studion av bandet Sannex. Vilka är ett av mina favoritband när jag åker på dans.
Lyssna gärna via länken här.
Jag känner ju väl igen när de talar om hur det är att vara småföretagare. Många förstår inte allt jobb man faktiskt lägger ner på sitt företag för att få det att gå runt. Intressant där med att arbetstiden skulle vara just tiden när de spelar som Matias så finurligt räknat ut, även om jag vet att han också vet att det krävs en hel del mer jobb med att få runt ett dansband och det var väldigt bra att de fick tillfälle att belysa det.
Jag gillar hur som helst deras musik och grabbarna bjuder på sig själva på scenen. Låttexterna säger mycket, om man är intresserad av att sätta sig in i vad som egentligen förmedlas. Texter säger saker överhuvudtaget, det beror på mottagaren hur den tas emot.

I lördags var även dottern med (vilket hon är emellanåt) men denna gång dansade vi ihop också. Så himla roligt! Vi var också där och träffade alla fyra herrarna i bandet innan dansen startade då det alltså var signering av nya cdn. Det blev kramkalas också förstås.
Här en bild på Linnea tillsammans med sångare Andreas, men från mars 2014.

Linnea o Andreas 8 mars 2014

Linnea o Andreas 8 mars 2014

 

 

 

 

 

 

 

Åter till radion, det andra inslaget i fredags handlade om Brunnsparken i Örebro. Om deras satsning på rockabillykvällar. Lyssna gärna här.
Där handlade det om bandet Playtones och de är kanon de också. Men oj när man dansar till dem, då är det fullt ös precis hela tiden. Det är härligt det med såklart, men jobbigare.
Lycka till Brunnsparken med den nya satsningen!
Härligt att använda Globen-lokalen också! Där har jag varit på flera fester när dansklubben Rockrullarna haft sina medlemsfester där.
Denna satsning innebär också fullständiga rättigheter i baren. Vilket inte är fallet på de vanliga dansbandskvällarna när dansen hålls i lokalen Regnbågen.

Så ett sista inslag i detta blogginlägg. Lördagskvällens dans i parken krockade med ett gästspel av Örebrorockbandet Greystoke på Harrys i Örebro. Ibland önskar man att man kunde dela på sig för att kunna gå på fler saker när det råkar krocka.
Hur som helst, en ny chans med Greystoke blir fredagen den 4:e mars på O´Learys i Örebro. En sportbar där det visas olika sportevent på storbildstv och där det givetvis ingår alkohol i bilden.
Men jag var där i december på deras spelning då och hade jätteroligt (har ju skrivit om det tidigare här ja) och jag klarade mig bra fastän jag inte drack någon alkohol 🙂
Och dans blev det också!!
Kanske vi ses då?!
https://www.facebook.com/events/451705398346151/?ref=22&action_history=null&source=22

Greystoke

Greystoke

 

 

 

 

 

 

Eller i Brunnsparken imorgon tisdag igen, då spelar banden Dreams och Finix.
Ha en fin vecka alla!
Kram

Apropå texter, här några tänkvärda citat. Givetvis är inget enkelt att göra.
IMG_25942420289459

IMG_9098599460545

Det här inlägget postades i Allmänt, Dans, Företagande, Musik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *