Mera jobb

Ja nu har jag nog blivit ganska varm i kläderna på Servicecenter, Örebro Kommun. Självklart kan jag inte allt men det känns lättare nu. Men jag måste lära mig att ta det lugnt även när jag känner och ser att det blir kö i systemet.
Den som är i andra änden måste få den hjälp den behöver och jag måste leta och hitta den så snabbt det går. Just nu känner jag hur jag ibland stavar fel och det tar lite för lång tid att hitta informationen jag ska ge. Men vilken skillnad mot i början då jag inte hade någon koll alls.

När frågorna återkommer och jag på en gång vet var jag ska leta eller när jag till och med har lärt mig numret eller i alla fall namnet på den de söker, som kan svara på just det ämnet handlar om, känns det givetvis bra.

 

 

 

 

 

 

 

Nu kan jag lova att det är mycket jobb, mot under sommarveckorna. Det ringde inte alls lika mycket då och vi var många personal. Eftersom denna struktur inte har funnits så länge så har det varit svårt att veta hur det ska bli. Ingen kan ju veta hur mycket det ska ringa och hur långa samtalen blir.

Förra veckan och denna har det varit hektiskt när vi ändå varit många personal. Snittet samtal under dessa veckor för mig har varit ca 100 samtal per dag. Idag blev det totalt 117.
På eftermiddagen blev jag ensam i vår svarsgrupp under sista halvtimmen och det var samtal snudd på hela tiden och jag fick verkligen tänka att, en sak i taget, de får helt enkelt vänta lite. Som tur var blev det inga samtal som var så invecklade och långa just då.

En helt annan sak, kroppen tar verkligen stryk av att sitta hela dagarna (som en god vän mycket riktigt påpekat många gånger) så det gäller att nyttja det höj- och sänkbara skrivbordet och att röra på sig och sträcka ut armar och ben under arbetspassen.

tro på dig själv

 

 

 

 

 

Igår på lunchen slog jag mig ner vid ett bord där det stod saker på en plats men ingen satt där just då. Det visade sig vara verksamhetschefen jag satte mig hos.
Hon kände igen mig sen Heléns Glutenfria och att jag var med på en Näringslivsdag, det är roligt. Vi pratade om hur det är att jobba på kommunen och om att det är stort och många anställda och att jag tycker att jamen, varför kan inte saker fungera enklare t ex.
Då skrattade hon och sa välkommen till kommunen! Det är bra att du vill mycket, men tänk på att vi är många!

Samma dag satt jag också och pratade med några kollegor om Heléns Glutenfria. Vad roligt när de frågar och tycker att det är intressant att höra om allt jag berättar. Det känns så långt bort alltihop och jag fattar inte riktigt att jag gjort allt jag gjort.
Den ena sa att ”ja men du har ju skrivit en bit historia”, det tycker jag var fint sagt och jag känner mig glad över det.

Nu får det bli kväller här, dags att varva ner och sova.
För dottern också som började sjunde klass i måndags, det är stort se.

solnedgång 160824

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *