Mats Odell besöket

Då var mötet med kommun och finansmarknadsminister Mats Odell över.

Det blev ett bra möte tycker jag. Kristina Aczél Nebron, företagare i Örebro, och jag var nöjda efteråt. Vi fick bl a berätta om hur vi startade våra företag, om hur det var att börja anställa, om vi får ut rätt priser för våra produkter, om hur det är att vara företagare helt enkelt.

Eftersom det var ett initiativ från landhövding Rose-Marie Frebran att lyfta kvinnors företagande vid Mats Odells besök i Örebro fick vi också berätta om vad vi deltagit i i projektet UTCED, som är en mellansvensk satsning på utveckling av kvinnors företagande i Västmanlands-, Örebro-, Uppsala-, Östergötlands- och Södermanlands län.

Jag gick en kurs hos Öhrlings angående att ”Våga växa”, som handlade om att utveckla företaget framåt, inte genom att anställa utan lära sig mer om ekonomi överhuvudtaget och att växa i sig själv. Kristina hade gått en kurs som hette ”Våga steget” som handlade just om att anställa.

Såhär efteråt är det ju en massa saker man skulle ha velat säga, men jag får skriva ! Det påpekade jag också, att jag skrivit till flera av hans kollegor men inte till honom, men det blir det ändring på nu 🙂

I eftermiddag ska jag på en träff med Ambassadörerna för kvinnors företagande. Vi ska bl a gå igenom hur man använder den nya ”Ambassaden” där vi ska lägga ut uppgifter om när vi gör ett ambassadörsbesök osv. Jag hoppas på att kunna inspirera även killar, tjejer och män till att våga ta steget, inte bara kvinnor 😉

http://www.ambassadorer.se/search

Ha en bra dag !

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *