Leverantörsträff hos ICA

Imorgon tisdag har jag hyrt in ”säljhjälp” på jobbet. Spännande blir det, vi håller på att lära känna varandra så får vi se vad vi landar i till slut. Dessutom kommer revisorn och jag blev klar med augustibokföringen ikväll så att vi kan ta oss en titt på hur det ser ut egentligen. Mycket finns att göra på försäljningsområdet och om jag nu tycker att någon annan är bättre än jag på det, så varför inte!?
Jag vill ju göra så mycket annat… hm 🙂

Förra veckan var jag på leverantörsträff med ICA, det var 600 personer som minglade på träffen. Vi fick bl a veta mer om vilka trender som gäller just nu och mer information om hur ICA helt enkelt fungerar med deras olika profiler, Maxi, Kvantum, Supermarket och Nära.
Där träffade jag också på bl a VD:n för Fria Bröd (glutenfritt bröd), hon blev lika glad att träffa mig som jag att träffa henne. Våra produkter går inte riktigt att jämföra eftersom produktionen ser så olika ut. Hon ska komma på besök till oss, det ser jag fram emot.

Ett par bilder från Stockholmsresan, ICA scenen och sen Andreas Weise som underhöll på Centralstationen i Stockholm. Han framförde bl a denna låt som är så fin 🙂 Something Beautiful.

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *