Kalas och camping

Min blogg handlar om vitt skilda saker. Det förklarar jag på en sida här så att man ska veta, sen kan man välja kategori om man vill.
Det känns roligt att jag blivit tillfrågad om att finnas med på en sida som tipsar om ”bloggar som visar god kvalité på sitt innehåll”. Så här kommer självklart en länk till den sidan 🙂 Modebloggar.info

Min helg innehöll ett tjejkalas med några av Linneas kompisar. Jesper och jag var med också. Det kändes som om de var nöjda med bollkastning, vattenballongkastning och stövelkastning. Efter fikat hade vi Astrid Lindgren frågesport för att dela ut godispåsar. Blir ju mysigt med få deltagare och de hinner prata ordentligt med varandra.

Efter kalaset åkte vi till Unden där vi campade tillsammans med min bror och hans familj och vår mamma. Min bror och jag är mer eller mindre uppväxta i tält. Men nu var det länge sedan jag var iväg såhär på riktigt. Det blev en trevlig vistelse med grillning, bad för kusintjejerna och lite sällskapsspel 🙂 Här kommer några bilder från helgen.

Imorgon blir det en ny dag med nya möjligheter !!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *