Intensiv helg

Det blev en intensiv och spännande helg. Att det ska köra ihop sig så när det är något. Jag var som sagt på FöretagarFörbundets årsstämma först. Det blev en trevlig och spännande upplevelse med flera nya bekantskaper 🙂 samt underhållning med Tomas Järvheden innan det var dags för picknick i det gröna på Djurgården. Men den fick jag dessvärre avstå från eftersom jag skulle iväg på nästa äventyr.

Det blev en givande och spännande upplevelse det också. Jag åkte Cinderella båten med Kåkå, bagerigrossist i Sverige som bjudit med sina kunder från hela landet. Man hade en mässa ombord där jag gick runt och pratade med både utställare och besökare. Jag fick lämna ut många broschyrer om våra produkter och alla var väldigt intresserade av att få ytterligare ett glutenfritt alternativ till det de redan hade.

Jag var också på två föreläsningar ombord. Den ena handlade om Rätt Mental Inställning. Visst är det helt sant, man måste tro på saker för att lyckas. Att tänka positivt och se möjligheter är A och O i hela livet.

Även i samband med föreläsningarna kunde jag göra reklam för Heléns Glutenfria. Så många nya kontakter på två dagar har det aldrig blivit förut, men, man lär sig att ta kontakt vill jag lova. Jag kände inte många ombord så det blev till att ta tag i situationen, jag hade gett mig in på det frivilligt 🙂

Nu är det bearbetning av kunderna per telefon som gäller igen. Samt fixande till en mässa som jag ska vara med på i Göteborg den 17 – 19 maj, Interfood.

Men, snart är det Valborg och första maj och några dagars ledighet, denna gång ska jag verkligen försöka vara ledig i helgen.

Må så gott !

Det här inlägget postades i Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *