Insikt om livet kanske?

Nu har jag haft några lugna dagar hemma med barnen. Vi brukar dela upp så att barnen får ha lov och inte behöva gå på fritids. Det tycker jag är barnen väl förunnat och är bra även för en annan. Jag vet, alla har inte den möjligheten.
Visst har jag svarat på mail och talat med jobbet på telefon några gånger samt varit uppe tidigt och fixat med pappersjobb två dagar men idag hade vi i alla fall sovmorgon.

Under sådana här dagar känns det som om eftertanke och insikt hinns med ordentligt också, att t ex kunna göra upp med saker som hänt tidigare och äntligen släppa taget om det. Just nu händer det många saker igen i mitt liv, men vissa har jag inte riktigt kunnat släppa tidigare.

Jag tror att det många gånger är sådant som gör att man går och mår dåligt ibland, att man liksom inte gör upp med det verkliga problemet. Om det är någon man behöver säga något till t ex, så måste det liksom ut för att man ska kunna släppa det. Det gäller både i yrkesliv och privatliv, tro mig!
När man bollar saker med andra personer kan man börja tänka i nya banor och det känns lättare. Så tack alla därute för att ni finns i min närhet!

Sen några länkar till helt andra saker, lägre löner… hur många gånger har jag tjatat om det tro, här kommer i alla fall några tänkvärda inlägg.

Förklaring om lägre ingångslöner. hur en företagare resonerar vid nyanställningar.

Om att minska ungdomsarbetslösheten. hur man kan göra!

Nu väntar två arbetsdagar på jobbet sen är det en mysig helg som väntar igen.
Ha det gott alla! Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *