Gymnasiebesök

Då har jag förhoppningsvis gjort en insats kring företagande ! Jag har precis besökt en klass på IT gymnasiet här i Örebro. De hade först tittat på min film som skolan köpt in och sen kom jag och de fick ställa frågor.

Det kändes bra ändå att stå sådär (gillar ju inte det), lagom antal elever, 24 st, och så läraren Sofia. Kan man inte svara är det ju bara att säga det. Sen märker jag att jag säger lite mer kring just frågan när jag väl får en så jag hoppas att jag kunde förmedla något. Det var några som hade fler frågor och många som inte sa något alls. Men, jag känner igen mig, när jag gick i skolan var jag den tysta och försiktiga så jag vet hur det känns.

Igår var jag och lyssnade till Marcus Uvell, kommunikationschef på Svenskt Näringsliv. Mötet gick ut på att uppmuntra oss företagare (gemensamt med Sv Näringsliv och media) att föra fram synnpunkter och åsikter om företagarnas situation för att påverka vilka frågor som kommer att tas upp i valrörelsen.

Och det är precis det jag vill göra, påverka människor att fundera över saker och ting ! Bland annat vad gäller företagande, att man ska våga ta tag i sina idéer och att förstå sammanhanget mellan hur det är att vara företagare och den politik som förs.

Nej, nu är det åter till löneprogrammet, samt ringa och sälja 🙂

Må så gott !

Det här inlägget postades i Filmen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *