Grattis igen !

Igår var jag i Stockholm. Jag träffade Mats Evergren på Nyföretagarcentrum och vi pratade om ett eventuellt samarbete om filmen jag gjort. Fortsättning följer….

På kvällen var jag med på prisutdelningen av Beautiful Business Award. Det blev en trevlig tillställning. Jag uppskattade också att det fanns glutenfria alternativ vid mingel tilltuggen.

Grattis till Nina Ottosson, Zoo Active Products, Karlskoga, igen :):) ! Den 26 januari fick hon motta pris i Örebro ! Nu blev hon årets Företagerska, utsedd av bl a Driftig.ses grundare och Nutek. Läs mer om kvällen och övriga pristagare :

http://www.driftig.nu/Foretagande/Nina-Ottosson-som-driver-foretaget-Zoo-Active-Products-ar-Arets-Foretagerska

Grattis till alla !

Under kvällen fick jag tillfälle att samtala med Nuteks generaldirektör Ingela Blixt. Vi talade bl a om regeringens satsning på kvinnors företagande. Jag fick också tillfälle att säga att jag gärna berättar att jag är Ambassadör för Fri Företagsamhet, eftersom jag vill uppmuntra både tjejer o killar, kvinnor o män till att se företagande som ett alternativ till en anställning. Men visst är det bra att uppmärksamma duktiga kvinnor ! Jag tror att alla behöver få uppskattning för sina insatser.

Synd bara att inte tidningarna kan göra lika stora reportage om när en kvinna får ett pris som när en man får det…..

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *