Gott nytt år!

Jag sitter här hemma, ensam i soffan. Ja så blev nyårsaftonen i år, 2017.
Av olika orsaker en ensamkväll med tankar, tv och dator, godis och Brunnebycider.
Det är ytterst sällan något starkare i glaset. Jag tycker inte om så mycket av starkare slag, så då finns det ingen anledning att dricka det såklart.

 

 

 

 

 

Idag har det annars blivit en promenad i lite snö och Sverigespelet och wiispel med mina barn. Barn och barn, de är ju 14 och 24 år nu 2017.
De är med sina kompisar nu hur som helst.

 

 

 

 

 

 

 

Vad gäller Bubblis så var min mor och son med mig till Coompanion i Örebro i veckan. Vi fick ytterligare information 0m att starta en ekonomisk förening istället för ett aktiebolag när det väl blir dags. Jag tänkte att jag skulle starta två olika, men det låter ju onödigt när det går att få till saker som jag skulle vilja ha det ändå.
Den 14:e februari ska Allmänna arvsfonden komma med ett besked om det blir pengar till projektet Bubblis eller inte. Och vad gäller lokalen så har jag inte fått någon slutgiltig hyrespeng än.

Så, under tiden som detta fortskrider så har jag fått ett jobb, som extra inom Lekebergs kommun, både inom kök och barnomsorg. Jag ingår i deras vikariepool nu.

Ett konstaterande jag gjort under en tid är att så mycket mer jag får för mig att ta itu med att göra när det är mer press på en. Då kommer tankar och idéer lättare känns det som. Och vad lätt det är att ligga kvar i sängen på morgonen när man inte har en tid att passa. Men med disciplin och tankar så går det allt. Dags att ta tag i livet ordentligt.

Nu önskar jag alla ett gott nytt 2018!!
Tack alla som funnits med mig under detta år och väl mött på det nya!
Kram

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *