Föredrag med Stefan Hyttfors

Idag hade jag tillfälle att lyssna till Stefan Hyttfors, en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Läs mer om honom och om föredragen via länken.
Det handlar om framtiden och om hur förändringar och trender påverkar oss och alltid har gjort. Hur internet tillhör vardagen och att mycket t ex händer på facebook. Till och med små barn kan hantera en ”padda” utan problem.
Många påståenden han drog fick oss att skratta ordentligt och tänka efter hur det egentligen är. Bland annat tog han upp att robotar i många lägen tar över arbeten och hur ska det då bli, i vissa fall behövs ju inte människan då?
Innovation är viktigt för att skapa fler företag och arbeten, företagsamheten får samhället att snurra.
Se en snutt ur föredraget här. Och en till här.
Tack Stefan och Svenskt Näringsliv som ordnade!

Under eftermiddagen var hela Heléns Glutenfria personalen på kurs hos Anna-Karin Landin på Hushållningssällskapet i Örebro, för övrigt Årets Werner 2012-2013. Det var dags för en uppdatering av utbildning i egenkontroll och livsmedelshygien. Upplägget denna gång innebar frågor och diskussion i gruppen om hur vi gör i vår produktion i vardagen och om var och vad står i pärmen. Hon fick oss alla att inse vikten av att hela personalen måste kunna hitta i vår Egenkontroll pärm.
Bra dag!
Ny dag med nya möjligheter blir det imorgon! Ha det gott alla!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *