Ersättning från a-kassan

Då har det visst gått en vecka igen… oj så fort det går som jag sagt en massa gånger.

Jag måste återkomma om det här med a-kassan. Idag sa vår ”extrabagare” att han blivit varnad att inte bli av med ”de 75 dagarna”, för då kan ersättningen sjunka sas det.

Så hur är det tänkt egentligen ? För mig låter det tokigt att riskera att få sänkt a-kasse ersättning bara för att man tackar ja till ströjobb. Det skulle vara väldigt bra att någon tar tag i detta problem eftersom det blir en stor oro för den som faktiskt kan få hoppa in och arbeta ibland men av denna anledning kanske tackar nej. Som jag påpekat tidigare, så är det mycket snett för oss arbetsgivare också. Det är väldigt bra att ha en extra person att kalla in om ordinarie personal blir sjuk eller är hemma för vård av barn. Förstå det – och gör något åt detta !!!!

Imorgon ska jag iväg på båtresa med Birka igen. Det blev tätt på given just nu. Idag pratade jag i alla fall med kökschefen ombord så imorgon ska jag träffa honom och överlämna en del prover på gott glutenfritt matbröd 🙂 Hoppas att intresse finns att börja köpa av oss, han blev glad över att få prover i alla fall. Personalen i receptionen hade överlämnat min folder till honom sedan sista resan för han undrade om det var just Heléns Glutenfria jag ringde ifrån. Kul kul 😉

Ha nu en trevlig påskhelg, för det ska jag 😀

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *