Dansbandskampen 2010

Igår kväll var vi i Norrköping och var med när Elisas korades som årets dansbandsvinnare.
Riktigt kul kväll och vilken stämning ! Publiken var verkligen på hugget och varmt var det i lokalen och det blev ju inte svalare av alla människor, tänk vad kul att det blev ett så uppskattat evenemang av Baluba och Peter Settman ! Kul !
Så måste jag säga att jag tycker Christine Meltzer gjorde det riktigt bra, jag var besviken först att det inte skulle vara Peter Settman som programledare även i år.

Hur som helst så kom vi med på tv i en sekvens i dansen när CC&Lee spelade sin låt ”Vem e de du vill ha”. Jag tycker ju att sådant är jättekul 🙂
Ca 1.30 in i låten är vi med i bild och svänger runt i buggen 😉http://svtplay.se/v/2265708/dansbandskampen/final_-_ccochlee_-_vem_e_de_du_vill_ha?sb,k102916,1,f,-1
Stort grattis och lycka till till Elisas som självklart är värdiga vinnare. Jag tycker också att det är roligt för Willez att de kom så långt i tävlingen och önskar även dem lycka till !

Veckan då, i onsdags hade jag arbetskamraterna hemma på julbord, det blev en trevlig kväll 🙂 De ville inte vara med på bild, men här blev det lite annat ändå.

Imorgon ska jag vara med på Luciafirande med Linnea i skolan, mysigt. Tredje advent idag, snart är det dags för tomten. Några klappar finns allt gömda här hemma !

Ha nu en bra och givande vecka 50 alla !
Och låt oss innerligt hoppas att attentatet i Stockholm är en engångsföreteelse i vårt land……

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *